Over ons

Online bij Frederiks by Jessi

Online shoppen bij Frederiks damesmode. Sinds 2020 zijn wij, naast onze winkel, begonnen met de online verkoop. Zo kunnen we onze passie voor damesmode, die we eerst alleen konden laten zien in de winkel, ook online doorzetten. Zo kun je vanuit huis 24/7 bij ons terecht. Als je bij ons binnen komt kun je rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en klantvriendelijkheid. Creëer je eigen stijl, voel je vrouwelijk en wees verzekerd van een compliment!

By Jessi is er voor de hedendaagse vrouw daarom biedt onze collectie voor iedere gelegenheid een passende outfit, of het nu voor kantoor, casual, diner of een feestje is.
Merken zoals: Soyaconcept, Dreamstar, Tramontana, B-young, Mavi jeans, Para-mi, NED, Red Button en Sisterpoint.

Wil je toch advies? Dat kan! Bel of stuur ons een Whatsapp bericht en we helpen je met de online aankopen.

Tip! Wij hebben ook een herenmodezaak, shop HIER onze herencollectie.

 De winkel van Frederiks by Jessi 

De winkel is gevestigd in het oosten van het land, in het mooie dorpje Hengelo Gld. Ik ben in Hengelo begonnen op 15 augustus 2013 met onze mannenmode zaak. Op 23 jarige leeftijd begon ik hier mijn avontuur.

“Niets is mooier dan een klant helpen van begin tot eind en tevreden de winkel zien verlaten”.

In 2015 begon ik aan de overkant van de straat onze dameszaak Frederiks by Jessi! Een mooie uitbreiding en een nieuwe uitdaging.

Gezelligheid en goed advies

Persoonlijk contact staat bij onze winkels centraal. Met een gezellige zithoek waar altijd heerlijke koffie, thee of voor je klaar staat. Het gemoedelijke is ook terug te vinden in de sfeer van de winkel, voel je thuis bij ons. Als je bij ons binnen komt kun je rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en klantvriendelijkheid. Ook privé shoppen is mogelijk en kan bij ons na sluitingstijd van de winkel, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Frederiks by Jessi in Hengelo Gelderland

Hengelo Gld is een mooi achterhoeks dorp met vele leuke winkels. Ook is er in het dorp gezellige horeca met mooie terrasjes. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor en achter de winkel.

Neem een kijkje en laat je verrassen. Tot snel in onze winkel of op onze webshop

See you @ Frederiks by Jessi

Liefs
Jessi Frederiks 

en het verkoop team

Ontdek onze nieuwste items